Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanit

Perustava Oy on noin 230 betonialan ammattilaisen voimin toimiva yritys Orimattilasta. Perustava suunnittelee, toimittaa ja asentaa betoniperustukset, väestönsuojat, tukimuurit ja runkorakenteet isoihin ja pieniin kohteisiin ympäri Suomen. Perustavan asiakkaita ovat mm. rakennusliikkeet, talotoimittajat sekä yksityiset rakennuttajat. Tytäryhtiö Perustava Elementti Oy valmistaa betonielementtejä Lammilla.

Kotimainen Ormax-tiilikatto on kaunis ja kestävä, Suomen olosuhteisiin suunniteltu katto. Se on kodin ajaton julkisivu, joka nostaa koko talon arvoa. Ormax-tiilikaton alla on hiljaista ja viihtyisää asua ja vaikkapa treenata. Ormax-kattotiilet ovat tinkimättömän kehitystyön tulos. Ne valmistetaan Orimattilassa, yhdessä Euroopan nykyaikaisimmista kattotiilitehtaista ja niiden laatua valvotaan pikkutarkasti röntgenillä. BMI Ormax on osa BMI Groupia, joka on Euroopan suurin loivien ja jyrkkien kattojen sekä vedeneristyksen ratkaisujen valmistaja.

 

Muut yhteistyökumppanit

 

 

Autoilevan ihmisen tavaratalo!

Autosalpa palvelee kaikissa autoasioissasi! Löydät meiltä uudet Volvo-, Renault-, Nissan-, Hyundai-, Opel- ja Dacia-mallit sekä laajan valikoiman käytettyjä autoja. Ostaessasi auton Autosalvasta pääset mukaan Autosalpa Klubiin, joka tarjoaa jäsenilleen etuja ja elämyksiä.

Paloturvallisuutta puusta ja lasista vaativiin rakennuskohteisiin!

Fi-Nergy Voima Oy on vuonna 2017 perustettu sähkönmyyntiyhtiö, joka myy sähköä koko Suomen alueella. Yhtiön myymä sähkö on 100% vihreää. Kristiina on osa Fi-Nergy Voiman urheilijatiimiä, joka tullaan julkaisemaan kokonaisuudessaan kevään 2019 aikana.

Maukkaat makkarat ja tuoreet lihat.

Myös mukana